Država u 8 gradova daje u zakup 30 poslovnih prostora, jedan je u Petrinji

imp

Državne nekretnine raspisale su 24. prosinca natječaj kojim u 8 gradova daju u zakup 30 poslovnih prostora u vlasništvu Republike Hrvatske.
U Zagrebu je ponuđeno 17 poslovnih prostora, a osim glavnog grada, u desetogodišnji zakup daju se i prostori u Osijeku, Požegi, Karlovcu, Petrinji, Puli, Splitu i Zadru.

 

Poslovni objekt u Petrinji nalazi s na adresi Brezje 45. Radi se o prizemlju dvorišne zgrade površine 71,14 m2, s početnom zakupninom od 856, 68 kuna ili 113,30€.

petrinja poslovni prostor

Poslovni prostori u zakup se daju u viđenom stanju i mogu se pogledati prema rasporedu objavljenom u javnom pozivu. Natječaj traje do petka 27. siječnja 2023. do 12 sati, do kada ponuditelji mogu dostaviti svoje ponude u pisarnicu Društva ili na adresu Državnih nekretnina d.o.o.

 

Na natječaju mogu sudjelovati pravne osobe, udruge i fizičke osobe s registriranim obrtom ili samostalnom profesionalnom djelatnošću.

 

Detaljne informacije o prostorima, s fotografijama i uvjetima natječaja dostupne su klikom na Natječaj za zakup poslovnih prostora 6/22.

najčitanije