Druženje eurozastupnice Marijane Petir s građanima

imp

Informacijski centar Europe Direct Sisak organizira susret građana Sisačko-moslavačke županije s hrvatskom zastupnicom u Europskom parlamentu Marijanom Petir koji će se održati u prostorijama Razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA u Sisku (Rimska 28, I. Kat) u petak, 13.veljače, s početkom u 11 sati.

Europe Direct Sisak će tijekom 2015. godine organizirati susrete građana s hrvatskim zastupnicama i zastupnicima u Europskom parlamentu. Cilj ove vrste događanja je omogućiti građanima Sisačko-moslavačke županije neposredno informiranje o mogućnostima razvoja lokalne i regionalne zajednice u okviru Europske unije.
[pro_ad_display_adzone id=”8958″]
Kroz uspostavu građanskog dijaloga sa zastupnicama i zastupnicima nastoji se uspostaviti dvosmjerna komunikacija, te informirati i educirati sve one koje to zanima o Europskom parlamentu, njegovoj ulozi u donošenju odluka na razini Europske unije i utjecaju na život europskih građana. Susreti će biti otvoreni svim zainteresiranim građanima.

Marijana Petir zastupnica je u Europskom parlamentu i članica Odbora za poljoprivredu i ruralni razvoj, Odbora za prava žena i ravnopravnost spolova te Izaslanstva u Zajedničkom parlamentarnom odboru bivše jugoslavenske Republike Makedonije. Zamjenica je člana u Odboru za okoliš, javno zdravlje i sigurnost hrane, Izaslanstva za odnose s Izraelom i Izaslanstva u Parlamentarnoj skupštini Unije za Mediteran.

najčitanije