Dr. Ines Zukan preuzima pedijatrijsku ambulantu dr. Jasminke Dragojević

imp

Pedijatrija Doktorice

Sisačko-moslavačka županija putem Doma zdravlja Sisačko-moslavačke županije osigurala je novi privremeni prostor za rad pedijatrijske ambulante u prostorijama županijskog Zavoda za javno zdravstvo u Gajevoj ulici.

 

Pedijatrija Ambulanta 2

 

Dr. Jasminka Dragojević koja je skrbila o tisućama malih Siščana odlazi u mirovinu, a Sisačko-moslavačka županija osigurala je uvjete za dolazak nove liječnice koja se vraća u Sisak iz Zagreba.

„Hvala dr. Dragojević koja odlazi u zasluženu mirovinu, a koja je od 1982. godine liječila brojne Siščanke i Siščane i ostavila veliki pozitivan trag u mnogim sisačkim obiteljima. Međutim, dr. Dragojević ostaje i dalje u županijskom zdravstvenom sustavu, jer će pola radnog vremena raditi u Zavodu za javno zdravstvo SMŽ u okviru školske medicine. Zadovoljstvo mi je najaviti kako se u Sisak iz jedne zagrebačke poliklinike vraća dr. Ines Zukan koja će preuzeti ambulantu dr. Dragojević i raditi s našom djecom. Očekujemo kako će uskoro alergologija ući u sustav primarne zdravstvene zaštite što znači da s dr. Zukan dobivamo i pedijatricu i alergologinju“, rekao je župan Celjak.

 

Pedijatrija Ambulanta

 

Pedijatrijska ambulanta dr. Zukan s radom počinje u petak, 2. veljače 2024. godine.

„Jako se veselim povratku, volim naše sisačke pacijente, jer dok sam radila u Zagrebu puno ih je dolazilo k meni u polikliniku. Mislim da će ovo biti jedna lijepa priča, pogotovo kada se vratimo u Dom zdravlja u Sisku, u prekrasne nove prostorije koje smo danas obišli. Želim zahvaliti dr. Dragojević na čiju sam se inicijativu odlučila vratiti, zahvaljujem županu Ivanu Celjaku i svim njegovim djelatnicima koji su nam pomogli da oživimo ovu priču, ali i svome prijatelju dr. Inoslavu Brkiću koji nam je isto tako omogućio da budemo privremeno smješteni u ovom prostoru“, rekla je dr. Zukan.

 

Pedijatrija čekaonica

 

U prvim će tjednima koristiti prostore ZZJZ SMŽ, do preseljenja u zgradu Doma zdravlja, gdje su, ističe župan Celjak, u tijeku završni radovi uređenja nakon razornog potresa. Početak radova ordinacija u Domu zdravlja očekuje se sredinom ožujka.

 

 

najčitanije