Dovršeno kriminalističko istraživanje nad ženom koja je u tri navrata na istoj kući izazvala požar

imp

Policijski službenici Policijske postaje Kutina dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjom ženom, koju se sumnjiči da je 2. siječnja, na području Popovače u mjestu Gornja Gračenica izazvala požar na terasi obiteljske kuće 49-godišnjeg vlasnika, u kojem su djelomično nagorjela ulazna vrata i prozori.
Potom je 10. travnja, provalila u tu istu obiteljsku kuću i ukrala razni alat te u unutrašnjosti kuće izazvala požar, u kojem je izgorio dio namještaja te nagorjela unutrašnjost kuće.
Osumnjičena je 18. travnja ponovno izazvala požar na obiteljskoj kući, u kojem je izgorio dio krovišta, dok je iz kuće ukrala ražanj i ručni alat.

 

Temeljem naloga suda obavljena je pretraga doma i drugih prostorija kod osumnjičene te je pronađen dio ukradenih predmeta. Ukupnu materijalnu štetu oštećeni procjenjuje na oko 120.000 kuna.

 

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičena je zbog počinjenih kaznenih djela Teška krađa i Oštećenje tuđe stvari uz posebno izvješće predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

najčitanije