Donacijski blagdanski koncert za „Sobu čuda“

imp

261020211635284423.jpeg

Iza naziva „Soba čuda“ krije se uređenje i opremanje prve sobe za senzornu integraciju i terapiju u Sisačko-moslavačkoj županiji. Naime, u rujnu ove godine Grad Sisak je Udruzi osobama s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije dodijelio prostor u Frankopanskoj ulici 5 (bivši salon namještaja). Radi se o 118 m2 prostora koji će se opremiti po najvišim standardima za potrebe djece s poteškoćama u razvoju, a avrijednost cijelog projekta je oko 300 tiusća kuna.
S prvim donacijama počelo je i uređivanje prostora, a kako bi što prije prikupili sredstava potrebna za uređenje Udruga je odlučila organizirati humanitarni, odnosno donacijski koncert kojeg će u subotu 27.prosinca u Siscia Jazz Clubu s početkom u 20 sati, održati Trio Quatro All Stars band.
Trio Quatro All Stars band devedesetih je godina obilježio country, blues i rock scenu u Sisku i udarili temelje budućim generacijama. Pozornicu su u međuvremenu dijelili s velikim glazbenim imenima kao što su: Vedran Božić, Krešimir Oremuš, Tomislav Goluban i mnogi drugi, a njihovu šarmu nije odoljela ni njemačka publika gdje su gostovali u nekoliko navrata.
Na koncertu u Sisku pridružit će im se Damir Kukuruzović, vlasnik nagrade Fender Mega Muzike za iznimno gitarističko umijeće, s kojim će uz klasične blues i rock standarde izvesti i nekoliko djela Dukea Ellingtona i Djanga Reinhardta.
Trio Quatro All Stars band čine: Predrag Milunić Mils, Mario Matošević, Čedomir Hajduković i Nenad Nivalić.
Cijena ulaznice je 100 kuna, a njenom kupnjom dajete svoj doprinos uređenju Sobe čuda u Sisku – prve sobe za provođenje terapije senzorne integracije za djecu s teškoćama u razvoju u Sisačko-moslavačkoj županiji.
Ulaznice su prodaji u Udruzi osoba s invaliditetom SMŽ ( Ulica Jelene Babić 18, Petrinja) ili kontakt 091 4050 533 ili 719 482.
Svi koji žele dati svoj doprinos uređenju prve sobe za senzornu terapiju u Sisačko-moslavačkoj županiji mogu izvršiti uplatu na slijedeći račun: UOSI SMŽ – IBAN HR3324840081105429603 (RBA d.d.) s naznakom “za Sobu čuda” ili se javiti Udruzi na adresu Jelene Babić 18, Petrinja, e-mail:tajnik@uosismz.hr ili na tel. 044/719 482.

najčitanije