Dom za starije i nemoćne dobio vrijednu donaciju

st

261020211635282231.jpeg

Ovih je dana u Dom za starije i nemoćne stigla jedna velikodušna donacija. Radi se o opremi itekako korisnoj za ovu instituciju –13 električnih kreveta, 9 običnih medicinskih kreveta, 5 kreveta za pregled, 2 kreveta za kupanje, 24 noćna ormarića, 40 madraca i druge potrepštine u ukupnoj vrijednosti od 8 000 eura stigle su na adresu Doma.

Donacija je realizirana uz pomoć nevladine humanitarne organizacije ADRA, a u dogovoru sa Sisačko-moslavačkom županijom.

‘Zahvaljujemo se na ovoj donaciji, jer smo, kao socijalna ustanova koja zbrinjava 240 korisnika, uistinu potrebiti za svim tim stvarima’, rekla je ravnateljica Doma, Ružica Čakširan.

Dožupanica  Anita Sinjeri-Ibrišević naglasila je kako je ovo vrlo važan događaj za Dom, ali i za Sisačko-moslavačku županiju.

‘Zahvaljujemo se ADRA-i što su se sjetili onih najranjivijih, a to su osobe treće dobi’, rekla je Sinjeri-Ibrišević.

Predstavljanju donacije prisustvovali su i Ileana Radojević, direktorica ADRA-e u Hrvatskoj, Walter Macher, predstavnik donatora, bolnice iz Salzburga, koji su izrazili zadovoljstvo što su u mogućnosti pomoći sisačkom Domu za starije i nemoćne.

najčitanije