Doček Nove godine

imp

261020211635284297.jpeg

Danas je najveseliji dan u godini – Silvestrovo. Ukoliko još uvijek ne znate gdje biste za doček Nove godine, donosimo pregled ponuda za doček na otvorenom, tj. na gradskim trgovima, u našem gradu ali i u gradovima koji nas okružuju
Krećemo sa Siskom
Ovogodišnji doček Nove godine u Sisku će biti na pozornici u drugoj ulici. Program će trajati od 21 do 2 sata iza ponoći a nastupat će Grupa Saturnus, Složna Braća i Tony Lee King.
Sve one koji se odluče za doček na otvorenom očekuje bogata ugostiteljska i gastronomska ponuda te spektaularni vatromet, a Siščanima će već tradicionalno sve najbolje u novoj godini zaželjeti i gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.
Veselo će biti i na trgovima gradova u našoj blizini, pa evo ponude:
Stanovnici Kutine novu će dočekati na Novom gradskom trgu uz nastup tamburaškog sastava Prima band a početak program je u 22.30 sati.
Petrinjci će uz noćno klizanje i ples na ledu na gradskom klizalištu u Petrinji ispratiti staru i dočekati novu. Za dobru zabavu od 22.30 pobrinut će se glazbena skupina Besplatno piće, DJ Ivo i tamburaški satav Stare tambure.
Na klizalištu u Parku dr.Tuđmana u Velikoj Gorici na dočeku 2015. od 22 sata nastupat će Harmonija, Barabe i Antonija Šola.
Ako vam sve to nije dosta tu je i metropola koja u Silvestarskoj noći nudi bogat program. Tako će na popularnom Jelačić placu do ponoći nastupati zagrebački rockeri – Jura Stublić i Film, Jurica Pađen i Aerodrom, Davor Gobac, Boris Leiner, Renato Metessi i Telefon Blues Band.
Gdje god bili dobro se zbavili, i sretni i veseli ušli u Novu godinu! Želimo Vam svima puno sreće, zdravlja, ljubavi, mira
Sretna Vam Nova 2015.godina!

najčitanije