Doček 2023. na otvorenom organiziran diljem županije

imp

Sitno brojimo do dolaska 2023.godine. Ukoliko još uvijek ne znate gdje biste za doček Nove godine, donosimo pregled ponuda za doček na otvorenom, tj. na gradskim trgovima, u našem gradu ali i u gradovima koji nas okružuju.

Krećemo sa Siskom
Već tradicionalno Grad Sisak organizira doček Nove godine na otvorenom. Na bini na Korzu program počinje u subotu u 22 sata. Za dobru atmosferu bit će zadužen već svima znani Kazališni bend.

Veselo će biti i na trgovima gradova u našoj blizini, pa evo ponude:
Stanovnici Kutine Novu će dočekati uz perspektivni bend DoTu, vatromet i prigodnu ugostiteljsku ponudu koja uključuje fritule s raznim preljevima, „snježne’’ fritule prelivene bijelom čokoladom i posipane kokosom, crispy štapići od piletine, zimski sendvič, kuhano vino, kuhani gin te kuhani čaj s rumom. Sve počinje u 22 h.

vatromet 2

U Novu godinu Petrinjce će u Centru novog života uvesti grupa Ruswaj. Program počinje u 22.30 sati.

 

Turistička zajednica Grada Popovače tradicionalno organizira doček nove godine na otvorenom prostoru Trga II kod Doma kulture u Popovači.
Od 22 sata posjetitelje očekuje nastup glazbenog benda “Boje noći”, ugostiteljska ponuda i vatromet u ponoć.

 

Velikogorički doček Nove godine održati će se kod Muzeja Turopolje, na prostoru koji ugošćuje i većinu adventskog programa.
Ove su godine priređena dva dočeka – prvo, u 18 sati započinje dječji doček, dok je glavni doček zakazan za 22 sata. Posjetitelje će zabavljati gorička grupa Kings.

 

Ako vam sve to nije dosta tu je i metropola koja u Silvestarskoj noći na Jelačić placu nudi nastupe zagrebačkog benda Pips, Chips & Videoclips, dvojca Nipplepeople te niz talenata iz dvaju TV emisija – A strana i The Voice.
Novogodišnji program počinje u 19 sati nastupom DJ-eva, a nakon toga kreću nastupi izvođača iz A strane i emisije The Voice.

 

Gdje god bili dobro se zabavili, sretni i veseli ušli u Novu godinu!

 

najčitanije