Doček 2020. na otvorenom organiziran diljem županije

imp

261020211635210688.jpeg

Sitno brojimo do dolaska 2020.godine. Ukoliko još uvijek ne znate gdje biste za doček Nove godine, donosimo pregled ponuda za doček na otvorenom, tj. na gradskim trgovima, u našem gradu ali i u gradovima koji nas okružuju.
Krećemo sa Siskom
Već tradicionalno Grad Sisak organizira doček Nove godine na otvorenom. Na bini kod sata program počinje u večeras od 22 sata. Za dobru atmosferu bit će zadužen već svima znani bend Ruswaj. Sve one koji se odluče za doček na otvorenom, očekuje bogata ugostiteljska i gastronomska ponuda naravno i spektakularni vatromet.
Veselo će biti i na trgovima gradova u našoj blizini, pa evo ponude:
Stanovnici Kutine novu će dočekati uz Prima bend, vatromet, klizanje i ugostiteljsku ponudu – sve počinje u 23 h.
U Novu godinu Petrinjce će na Strossmayerovom šetalištu uvesti grupa Viking. Program počinje u 22.30 sati.
Velikogorički doček nove godine održati će se kod Muzeja Turopolje, na prostoru koji ugošćuje i većinu adventskog programa.
Ove su godine priređena dva dočeka – prvo, u 17 sati započinje dječji doček, dok je glavni doček zakazan za 22 sata. Posjetitelje će zabavljati TS Harmonija.
Ako vam sve to nije dosta tu je i metropola koja u Silvestarskoj noći na Jelačić placu nudi nastupe DJ-a, Prljavog kazališta te Sanja Doležal, Marinka Colnaga i Vladimira Kočiša Zeca, koji će obilježiti 50 godina Novih fosila. DJ-i će početi puštati glazbu oko 21:00, dok će u 22:00 s nastupom krenuti Sanja, Marinko i Zec. Prljavo kazalište na pozornicu stiže u 23 sata, a u ponoć će nebo obasjati prigodni vatromet, nakon čega Prljavci nastavljaju nastup.Osim dočeka na glavnoj pozornici, zabava je pripremljena i na istočnoj strani Trga, u sklopu ‘Božićne bajke’.
Gdje god bili dobro se zabavili, i sretni i veseli ušli u Novu godinu!

najčitanije