Danas u županiji 73 novooboljele osobe od COVID-a 19

imp

U posljednja 24 sata na području Sisačko-moslavačke županije evidentirane su sedamdeset i tri novooboljele osobe od zarazne bolesti COVID-19.

Prema izvješću županijskog Stožera civilne zaštite riječ je o dvadeset i osam osoba s područja grada Kutine, sedamnaest osoba s područja grada Siska, devet osoba s područja grada Popovače, osam osoba s područja grada Novske, šest osoba s područja općine Lipovljani, jednoj osobi s područja grada Petrinje, jednoj osobi s područja grada Hrvatska Kostajnica, jednoj osobi s područja općine Dvor, jednoj osobi s područja grada Gline i jednoj osobi s područja općine Velika Ludina.

Prema podacima službene stranice Vlade o informacijama o koronavirusu u županiji je trenutno 627 aktivnih slučajeva. Od početka pandemije evidentirane su 3052 osobe, a 29 ih je preminulo.

„Molimo sve žitelje neka se pridržavaju mjera i preporuka Nacionalnog i Županijskog stožera jer na taj način ostaju odgovorni prema sebi i zdravlju drugih.“, poručio je Stožer civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

najčitanije