Dan otvorenih vrata logopedske ambulante

mradenovic

Već trinaestu godinu zaredom u Hrvatskoj se 6. ožujka obilježava Europski dan logopedije. Svake je godine EDL posvećen određenoj problematici s područja jezično-govorno-glasovne komunikacije kojom se logopedi bave. Ovogodišnje obilježavanje odvija se na temu “Autizam – komunikacija omogućava povezivanje”.
Logopedinje OB Dr. Ivo Pedišić Sisak organiziraju Dan otvorenih vrata, 5. ožujka 2019. godine od 7 – 15 sati u logopedskim ambulantama u Sisku, na adresi Obrtnička 13 te u Petrinji, Vinogradi bb. Na Danu otvorenih vrata će vas o svim nedoumicama vezanim uz govorno-jezični razvoj savjetovati logopedinje Natalija Vidović Šeremet i Ilijana Tepšić Fernežir u Sisku te Martina Boltužić Dževerlija u Petrinji.
U popodnevnim satima u suradnji OB Dr. Ivo Pedišić Sisak i Društva Naša djeca Petrinja održat će se predavanje “Bihevioralni pristupi u radu s djecom s poremećajem iz spektra autizma”, namijenjeno logopedima Sisačko-moslavačke županije. Predavanje će održati Lorena Koštić, mag.educ.rehab.

najčitanije