Dalibor Drinčić zamrznuo mandat u Županijskoj skupštini

imp

261020211635274284.jpeg

Vijećnik Županijske skupštine Sisačko moslavačke županije Dalibor Drinčić odlučio je zamrznuti svoj mandat u Skupštini. U svom priopćenju napominje kako tu dužnost više ne može obnašati jer ne može gledati neodgovorno ponašanje prema građanima.
“Izvješćujem javnost Sisačko-moslavačke županije kako sam dana 4. studenog 2015. godine predao zahtjev za mirovanje mandata vijećnika Županijske skupštine jer ne mogu više obnašati tu časnu dužnost. Imao sam jedinstvenu priliku u pola mandata svjedočiti radu različitih izvršnih vlasti, ali s istim metodama i ciljevima koje ne mogu podržati. Sve što mi se dogodilo u mandatu jednih i drugih nadilazi granicu razumnog ponašanja bilo koje političke opcije koja si je osigurala većinu u Skupštini.
Možda je problem i u meni jer ne mogu bespomoćno gledati neodgovorno ponašanje prema građanima i budućnosti naše Županije. Želim zadržati zdrav razum i posvetiti se poslovima u kojima se cijeni rad, znanje i poštenje. Zahvaljujem se biračima koji su tražili i traže promjene. Zahvaljujući Vašim glasovima dobio sam priliku nešto promijeniti, ali je to nemoguće u okruženju u kojem sam bio. Izvješće o mom radu u Županijskoj skupštini Sisačko-moslavačke županije možete pročitati na internet stranici http://vijecnik-dalibor-drincic.blogspot.hr/” – stoji u priopćenju Dalibora Drinčića.

najčitanije