Celjak: “Završetkom Oluje san o stvaranju samostalne i demokratske Hrvatske je ostvaren“

imp

251020211635197938.jpeg

Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 26. Obljetnice vojno-redarstvene operacije „Oluja“ čestitku je uputio sisačko-moslavački župan Ivan Celjak.

„U prigodi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 26. obljetnice Vojno redarstvene operacije „Oluja“ s ponosom se sjećamo 5. kolovoza 1995. godine, kada je hrvatski narod pod hrvatskim stijegom krenuo u završno ostvarenje stoljetnog sna o stvaranju samostalne i demokratske Republike Hrvatske.
Završetkom veličanstvene Vojno redarstvene operacije „Oluja“ taj san je i ostvaren.
S dubokim poštovanjem prisjećamo se i odajemo počast svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima i civilima, koji su svoje živote trajno utkali u slobodu i neovisnost samostalne i suverene Republike Hrvatske.
U spomen na ovaj veliki dan upućujem, s predsjednikom Županijske skupštine Mijom Šepakom i svim suradnicima, iskrene čestitke za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 26. obljetnicu Vojno redarstvene operacije „Oluja“.“, stoji u čestitki župana Ivana Celjaka.

najčitanije