Čelan: 'Soldo je rekao laži koje smetaju meni i mojoj obitelji'

st

Direktor Razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije SIMORA podnio je kaznenu prijavu i pokrenuo privatnu tužbu protiv županijskog vijećnika Željka Solde, a zbog, kaže Čelan, insinuacija i manipuliranja informacijama kojima se na taj način obmanjuje javnost i nanosi šteta Razvojnoj agenciji, njegovoj obitelji i njemu osobno.

Željko Soldo je, kaže Čelan, na konferenciji za novinare, održanoj u utorak, 7. srpnja, rekao kako je SIMORA potpisivala ugovore sa sumnjivim agencijama.

‘Volio bih da nam gospodin Soldo kaže koje su to sumnjive agencije, vjerujem da ih on sve zna. Ovim putem pozivam i sve nadležne institucije da provjere rad SIMORE i sve sklopljene ugovore’, rekao je Čelan

Naveo je i primjere projekata koje je SIMORA pokrenula i u kojima sudjeluje, te dodao kako se neki učinci dobrog poslovanja već vide, a neki će se tek vidjeti.

‘Mi se trudimo podići razinu naše agencije na jedan poseban nivo. Ne želimo biti Fimi-media, kako je to Soldo naglasio, već želimo biti medij napretka naše osiromašene županije.’

Privatna tužba podignuta je zbog uvreda koje je, kaže Čelan, Željko Soldo izrekao na račun njega i njegove obitelji.

‘Od tog gospodina već duže vrijeme primam razne uvrede, od toga da sam lopov, do toga da sam bio u četničkim postrojbama, te da je u istima bio i moj pokojni otac. To su velike laži koje smetaju i meni i cijeloj mojoj obitelji’, zaključio je Čelan.

najčitanije