Budi dio koji nedostaje: SOS Dječje selo Hrvatska traži nove SOS mame i tete

imp

Budi Dio Koji Nedostaje Sos Mama Teta

Udruga SOS Dječje selo Hrvatska, koja već 31 godinu pruža siguran i brižan dom za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, sada je u potrazi za novom generacijom SOS mama i SOS teta.

 

sos mama teta natječaj

 

Cilj kampanje „Budi dio koji nedostaje“ je privući hrabre i predane osobe od povjerenja koje su spremne posvetiti svoj život brizi za djecu bez roditeljske skrbi.

 

„Svako dijete zaslužuje odrastati u okruženju punom ljubavi, sigurnosti i pažnje. Punih 30 godina Udruga SOS Dječje selo Hrvatska ostvaruje misiju pružanja brižnog doma za svako dijete. Ona ne bi bila izvediva bez SOS mama – osoba koje su svoj život posvetile brizi za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Nakon 30 godina djelovanja u potrazi smo za novom generacijom SOS mama i SOS teta. Tražimo hrabre, predane osobe od povjerenja koje će pružiti topli dom i sigurnost djeci u potrebi.
U SOS Dječjem selu tvoj rad postaje tvoja svrha. Tvoj osmijeh postaje njihova radost. Sada je vrijeme da budeš dio koji nedostaje. Neka tvoja ljubav i briga oblikuju budućnost djece.“, pozivaju iz SOS Dječjeg sela Hrvatska.

 

Sve zainteresirane osobe se mogu prijaviti putem web stranice Budi dio koji nedostaje – SOS Dječje selo Hrvatska , putem e-maila na posao@sos-dsh.hr  ili ih nazvati na broj 095 31 21 888.

 

 

sos mama teta natječaj¸2

 

 

Udruga SOS Dječje selo Hrvatska djeluje od 25. veljače 1992. godine kao ravnopravan član SOS Kinderdorf Internationala, najveće svjetske nevladine organizacije za zbrinjavanje djece i mladeži, sa sjedištem u Innsbrucku u Austriji.

 

 

Foto – SOS Dječje selo Hrvatska

najčitanije