Biciklijada „Dan planeta Zemlje na biciklu u Moslavini“

st

261020211635280511.jpeg

Ove subote na rasporedu je dvanaesta po redu sportsko-rekreativna biciklijada „Dan planeta Zemlje na biciklu u Moslavini“. Da biste sudjelovali nije važno jeste li sportaši ili rekreativci – čekaju vas dvije rute. Ona duža, za one koji su u  malo boljoj kondiciji, kreće u 11 sati, dok kraća, obiteljska, starta u 11:15. Obje kreću s novog gradskog trga u Kutini, a vi birate koja vam se više sviđa.

Sudionici i ove godine mogu osvojiti vrlo vrijednu nagradu. Kupnjom službene majice ulazite u bubanj i uz malo sreće možete osvojiti bicikl. Zvuči jako dobro, no čak i ako se kući vratite praznih ruku, nećete se vratiti praznog srca. Organizatori vas pozivaju da im se pridružite i, prije svega, dobro se zabavite!

Program na cilju obuhvatiti će brojnu ponudu: ugostiteljstvo, glazbu, izlagače, sportske igre i prigodne aktivnosti (skakanje u vrećama, potezanje užeta, odbojka, nogomet, biciklistička alka i poligoni, konji i sl.).

Za sve one željne dodatne vožnje, ove godine nudimo atraktivan i još uvijek neuobičajen obilazak grada – biciklom. Vožnja uz pratnju vodiča do najznačajnijih znamenitosti i mogućnost sudjelovanja na degustaciji moslavačkih vina.

Do Kutine možete doći i posebnim vlakom BIKE-express koji vozi iz pravca Zagreba.

Ova promidžbeno ekološka manifestacija potiče na korištenje bicikla kao prijevoznog sredstva, s ciljem očuvanja okoliša i našeg planeta. Stoga, dopustite nam da kreiramo Vaš dan na kotačima.

Program događanja:

10.30 h – okupljanje sudionika na novom gradskom trgu u Kutini

10.50 h – najava STARTA

11.00 h – START biciklijade, duža ruta

11.15 h – START biciklijade, kraća ruta

Doživite Moslavinu u zagrljaju Lonjskog polja i trsnog gorja!

najčitanije