Besplatni program usavršavanja za energetske savjetnike

st

Otvorene su prijave za program usavršavanja za energetske savjetnike, gdje će zainteresirani imati priliku unaprijediti svoja stručna znanja te naučiti kako istovremeno raditi na smanjenju troškova za energiju, promovirati energetsku učinkovitost i pri tome zaraditi.
Radi se o besplatnom i verificiranom programu usavršavanja „Savjetnici za učinkovitu potrošnju energije u kućanstvima“. Program je namijenjen osobama do 25 godina sa završenom minimalno četverogodišnjom srednjom školom strojarske, elektrotehničke ili građevinske struke.
Kroz teorijsku i praktičnu nastavu polaznici će naučiti kako prepoznati gdje se troši energija i napraviti osnovni energetski pregled, kako prepoznati energetske i novčane uštede u kućanstvu, kako koristiti on-line aplikaciju za izračunavanje ušteda, kako analizirati podatke o potrošnji i predložiti najbolje mjere za uštede energije i vode, a proći će i osnove poduzetništva te kako pokrenuti vlastiti biznis.
Dio je to projekta Dobra energija u društvenom poduzetništvu, kojim Zelena energetska zadruga radi na razvoju zelenog energetskog poduzetništva kroz edukaciju mladih i podršku u osmišljavanju novih poslovnih modela koji uključuju njihovo zapošljavanje.
Edukacija će se održati u siječnju 2018. u prostorima Strukovne škole Sisak. Prijaviti se može na https://goo.gl/LxKGa2, a više informacija može se dobiti na [email protected] ili na motivacijskoj radionici koja će se održati 9. siječnja u 11h u prostorima HZZ-a Sisak na adresi Kralja Tomislava 15.
Projekt “Dobra energija u društvenom poduzetništvu” u vrijednosti gotovo 550 milijuna kuna u 100% iznosu sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa ”Učinkoviti ljudski potencijali” 2014.-2020.

najčitanije