Besplatne radionice za buduće poduzetnike

ibb

261020211635243287.jpeg

Županijska komora Sisak u suradnji s Područnim uredom Sisak Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) i Područnim uredom HBOR-a za Liku organizira radionice Potpore za samozapošljavanje i Sedam koraka do kredita 10. srpnja, u 10 sati u ŽK Sisak.

Irena Bušić, viša stručna savjetnica za zapošljavanje i samozapošljavanje u Područnom uredu Sisak HZZ-a, upoznat će prisutne s potporama za samozapošljavanje, dok će Maja Kastmiler, psihologinja Područnog ureda Sisak HZZ-a, govoriti o uvjetima te načinu kako biti uspješan poduzetnik.

Voditeljica Područnog ureda HBOR-a za Liku Draženka Draženović Kostelac predstavit će sedam koraka do kredita te način kako o svakome od njih pregovarati. Cilj je edukacije upoznavanje s procesom kreditiranja, načinom procjene kreditne sposobnosti, kao i s kontrolom otplate dugoročnih obveza.

Ove besplatne radionice namijenjene su budućim poduzetnicima početnicima koji počinju samostalno poslovati radi samozapošljavanja te onim osobama koje se spremaju ili su u tijeku otvaranja tvrtke ili obrta.

Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti u ŽK Sisak, Dragoslavu Krnjaiću, na telefonski broj 044/524-117 ili elektroničku adresu dkrnjaic@hgk.hr.

najčitanije