Besplatna edukacijska radionica „Iskoči iz duga“

imp

Hrvatska udruga banaka (HUB) s tvrtkom BE-ON, specijaliziranom za blokirane, diljem zemlje organizira radionice za prezadužene “Iskoči iz duga”.
Nakon uspješno održanih radionica u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci edukacijski ciklus radionica za zadužene građane pod nazivom ‘Iskoči iz duga’ nastavlja se danas u Sisku.
Radionice su namijenjene za sve blokirane kako bi ih informirali da su mnogi možda na svega nekoliko mjeseci da ih se deblokira, ali uz pomoć financijskog stručnjaka. Svi koji dođu na radionicu mogu doznati kakva je mogućnost da dužnik izađe iz blokade i na koji način. Stručnjaci koji predaju na radionicama svakome pristupaju individualno jer svaki blokirani građanin ima svoje specifičnosti i uzroke zašto je blokiran. Kroz razgovor sa sudionicima radionica analiziraju problem i traže rješenje kako izaći iz situacije u kojoj osoba nema financijsku slobodu.
Više o tome kako izaći iz duga možete doznati danas,19. lipnja, na radionici u Sisku. Radionica će se održati u 17 sati u prostorijama HGK – Županijske komore Sisak, Ul. Silvija Strahimira Kranjčevića 16.

najčitanije