Asfaltiranje Ulice pukovnika Predraga Matanovića u Petrinji

imp

Nastavlja se asfaltiranje ulica u Petrinji u sklopu projekta Aglomeracije pa je tako u ponedjeljak, 13.srpnja, započelo asfaltiranje Ulice pukovnika Predraga Matanovića.

“Korak po korak i došli smo i do ovog velikog gradilišta, ulice koja će imati pet metara širinu, a dužine je 1200 metara. To je 6 tisuća m² asfalta, što je velika količina za koju su se u Kolektoru operativno pripremili sa svojim kooperantima. Ja im želim dobro vrijeme i da u ovakvom kontinuitetu nastave raditi po pravilima struke i po europskim standardima.”, rekao je petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović obilazeći radove.
Podsjetimo kako je ta ulica zbog radova do 16.srpnja zatvorena za sav promet. Radovi na asfaltiranju će se izvoditi po etapama, u tri etape od otprilike 400 metara. Za vrijeme asfaltiranja, promet je zabranjen za sav promet minimalno pet sati nakon završetka izvođenja radova asfaltiranja. Promet teškim teretnim vozilima preusmjerava se na ulicu Gromova i Sisačku ulicu do potpunog završetka svih etapa.

petrinja matanović 7 petrinja matanović 6 petrinja matanović 5

petrinja matanović 4 petrinja matanović 2

Foto – Rad za naš grad

najčitanije