Alkoholizirani vozači završili na triježnjenju u policiji

imp

Policija Palica Tv Sisak

Policija je tijekom vikenda imala posla s alkoholiziranim vozačima koji su, kažu u PU sisačko – moslavačkoj triježnjenje dočekali u posebnim prostorijama nadležnih policijskih postaja, a protiv njih slijede optužni prijedlozi nadležnom Općinskom sudu.

 

Krenimo redom.

U subotu, 28. listopada oko 15.30 sati, na području Popovače u mjestu Gornja Gračenica, zaustavljen je 58-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,83 promila upravljao biciklom. Do otriježnjenja je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenog prekršaja izdan mu je obavezni prekršajni nalog.

 

Istoga dana, oko 23.30 sati, u Sisačkoj ulici u Petrinji, zatečen je 36-godišnjak koji je bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 1,5 promila upravljao automobilom sisačkih registracija. Uhićen je i zbog počinjenih prekršaja doveden nadležnom Općinskom sudu.

 

Sljedećeg dana, 29. listopada oko 1 sat, u Ulici Augusta Šenoe u Petrinji, zaustavljen je automobil vukovarskih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 1,89 promila upravljao 42-godišnjak.

 

Istoga dana, oko 6.30 sati, u Vatrogasnoj ulici u Petrinji, zaustavljen je 27-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,59 promila upravljao automobilom sisačkih registracija.

 

Samo 15-ak minuta kasnije, u Ulici Obala Ruđera Boškovića u Sisku, zatečen je 25-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,83 promila upravljao automobilom sisačkih registracija.

 

Noćas, 30. listopada oko 2 sata, na lekeničkom području u mjestu Dužica, zatečen je 23-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,51 promil upravljao automobilom sisačkih registracija.

najčitanije