Alkoholizirani vozači na triježnjenju u policijskim postajama

imp

Tijekom produženog vikenda policija je imala pune ruke posla s alkoholiziranim vozačima.
Desetorica vozača u dobi od 26 do 58 godina napuhalo je od 1,56 do 2,06 promila i policija ih je do otriježnjenja smjestila u svoje prostorije.

 

Krenimo redom:

Policija je u četvrtak, 5. siječnja, oko 22.30 sati, na području Popovače u mjestu Stružec, u kontroli prometa zaustavila automobil kutinskih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,77 promila upravljao 40-godišnjak s područja Popovače.

 

Sat vremena kasnije, u Zagrebačkoj ulici u Kutini, zaustavljen je 37-godišnjak iz Kutine, koji je pod utjecajem alkohola od 1,64 promila upravljao automobilom njemačkih nacionalnih oznaka.

 

Sljedećeg dana, 6. siječnja, oko 2 sata, u ulici Slavka Kolara u Petrinji, zaustavljen je automobil sisačkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,63 promila upravljao 26-godišnjak iz Petrinje.

 

Potom je u subotu, 7. siječnja, pola sata poslije ponoći, u ulici Josipa Jurja Strossmayera u Sisku, zaustavljen 37-godišnjak sa sunjskog područja, koji je pod utjecajem alkohola od 1,81 promil upravljao automobilom sisačkih registracija.

 

Zatim je desetak minuta kasnije u ulici Matije Gupca u Petrinji, zaustavljen kombi sisačkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,98 promila upravljao 46-godišnjak iz Petrinje.

 

Nadalje, oko 4 sata, u ulici Ante Starčevića u Sisku, zaustavljen je automobil njemačkih nacionalnih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,61 promil upravljao 26-godišnjak iz Siska.

 

Potom je oko 9 sati, u Ulici kralja Zvonimira u Kutini, pod utjecajem alkohola od 1,87 promila automobilom kutinskih registracija upravljao 58-godišnjak iz Kutine.

 

U nedjelju, 8. siječnja, oko desetak minuta poslije ponoći, na području Popovače u mjestu Potok, zaustavljen je automobil kutinskih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,63 promila upravljao 27-godišnjak s područja Popovače.

 

Samo dvadesetak minuta kasnije, u Ulici kralja Zvonimira u Novskoj, zaustavljen je 58-godišnjak s područja Novske, koji je pod utjecajem alkohola od 1,56 promila upravljao automobilom kutinskih registracija.

 

Zatim je oko 4.30 sati, na novljanskom području u mjestu Rajić, zaustavljen automobil kutinskih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,06 promila upravljao 37-godišnjak s područja Novske automobilom kutinskih registracija.

 

Vozači su do otriježnjenja smješteni u prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njih slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

najčitanije