Alkoholizirani vozači izazvali prometne nesreće

imp

Županijska policija je priopćila kako se u subotu, 4. lipnja, oko 1 sat, na raskrižju ulica Josipa Jurja Strossmayera i Augusta Šenoe u Sisku, dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom.
Do nesreće je došlo kada je 19-godišnjak iz Gline upravljajući automobilom pod utjecajem alkohola od 0,67 promila, uslijed neprilagođene brzine po ulasku u raskrižje, udario u automobil koji se kretao ispred njega.
Zbog počinjenih prekršaja protiv vozača slijedi prekršajni nalog.

 

Istoga dana, oko 19 sati, u Sunji, prometnu nesreću s materijalnom štetom je izazvao 26-godišnjak iz Zagreba. Vozač je upravljao automobilom zagrebačkih registracija bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 2,19 promila. On je uslijed neprilagođene brzine, po ulasku u zavoj, sletio s kolnika i udario u branik pružnog prijelaza. Nakon toga napustio je mjesto događaja, ali je ubrzo pronađen. Uhićen je te je zbog počinjenih prekršaja doveden nadležnom Općinskom sudu.

 

Prometna nesreća o ozlijeđenom osobom, dogodila se u nedjelju, 5. lipnja, oko 2 sata, u ulici Stjepana Radića u Petrinji. Do nesreće je došlo kada je 47-godišnjak s područja Velike Gorice upravljajući automobilom zagrebačkih registracija, pod utjecajem alkohola od 2,91 primila, sletio s kolnika u odvodni kanal po kojem se nastavio kretati te udario u betonski most.
Vozač je lakše ozlijeđen, a protiv njega zbog počinjenih prekršaja slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

najčitanije