A1 pomaže svojim korisnicima na poplavom pogođenom području

imp

Sava Martinska Vodostaj 1

Iz telekom kompanije A1 su nam odgovarajući na naš upit o otpisu računa, rekli da će svojim korisnicima na poplavom pogođenim područjima omogućiti privremeno mirovanje fiksnih linija bez naknade i besplatnu zamjenu opreme ako je stradala u poplavi, a pripremili su i nekoliko opcija pomoći za mobilne korisnike.

 

„Kako bismo u ovim teškim trenucima pomogli našim privatnim i poslovnim korisnicima na poplavljenim područjima općina Obrovac, Gračac, Hrvatska Kostajnica, Dvor i drugim zahvaćenim područjima, A1 Hrvatska će na zahtjev korisnika fiksnih usluga omogućiti privremeno mirovanje linija bez naknade i besplatnu zamjenu opreme, ako je stradala u poplavi.“, odgovorili su iz A1.
Također, za mobilne korisnike A1 i Tomato usluga, bilo na bonove ili pretplatu, pripremili su nekoliko opcija pomoći bez naknade, poput dodatnih minuta ili internet prometa, ovisno o njihovim potrebama.

 

Iz A1 stoga korisnike pozivaju da se jave u Službu za korisnike ili bilo koje A1 prodajno mjesto.

 

„Dodatno, A1 Hrvatska će na zahtjev korisnika provesti umanjenje računa fiksnih linija za svibanj na adresama na kojima je ustanovljen prekid ili značajna degradacija fiksne usluge uslijed poplave.“, ističu u A1.

najčitanije