125 tisuća kuna donacije za Zakladu Viktorija

ibb

Zaklada Viktorija za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja Sisačko-moslavačke županije dobila je najviše glasova na humanitarnom natječaju #MismoINA i tako si osigurala Ininu donaciju u iznosu 125 tisuća kuna.
Humanitarni natječaj „Mi smo INA“ započeo je u travnju kada su zaposlenici mogli predložiti humanitarnu udrugu ili instituciju koju će INA donirati.
Stručni žiri odabrao je četiri udruge za finalni krug glasovanja (”Centar za autizam Zagreb” – Specijalizirana ustanova za rehabilitaciju djece i mladeži s autizmom, ”SVE za NJU” – Udruga žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja, ”Zaklada Viktorija” – Zaklada za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti i ”Veliko srce malom srcu” – Udruga liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim manama i drugim srčanim bolestima) a konačan izbor bio je na zaposlenicima koji su mogli glasovati za jednu od četiri udruge.
Najviše glasova dobila je upravo Zaklada Viktorija, osnovana kako bi roditeljima teško oboljele djece s područja Sisačko-moslavačke županije financijski pomogla pri dugotrajnim postupcima liječenja. Zaklada Viktorija pomaže kupnju pomagala u liječenju, financira odlazak djece na liječenje u inozemstvu te snosi troškove smještaja roditelja, kada su djeca na liječenju u Zagrebu.

najčitanije