Tijekom vikenda 62 nova slučaja zaraze koronavirusom

imp

coronavirus_3

Na području Sisačko – moslavačke županije u protekla tri dana imamo 62 novooboljele osobe od zarazne bolesti Covid 19, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite.

 

Tako je u subotu, 9. srpnja, bilo četrdeset i pet novooboljelih osoba. Radilo se o trideset osoba s područja grada Siska, deset osoba s područja grada Petrinje, četiri osobe s područja grada Popovače i jednoj osobi s područja općine Lekenik.

 

U nedjelju, 10. srpnja, zabilježeno je dvanaest novooboljelih osoba – pet osoba s područja grada Novske, četiri osobe s područja grada Popovače, te je po jedna osoba bila s područja gradova Kutine, Petrinje i Siska.

 

U ponedjeljak, 11. srpnja, imamo pet novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19 na području naše županije. Po dvije su osobe s područja gradoba Petrinje i Siska, dok je jedna osoba s područja grada Novske.

 

„Molimo sve stanovnike za razumijevanje i odgovornost te neka se i dalje pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog stožera kako bi spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti.“, apelira Stožer civilne zaštite Sisačko – moslavačke županije.

 

 

Foto – Ravnateljstvo civilne zaštite RH

najčitanije