Maya Sar predstavlja "Milovanja"

sisakportal-hr

Maya Sar

Pjesma „Milovanja“, jedna od prvih pjesama napisanih za debitantski album „Krive riječi“ talentirane kantautorice i pijanistice Maye Sar.
Tekst i glazbu osmislila je sama Maya, dok je aranžman i produkcija djelo njezina supruga Mahira Sarihodžića. Pjesma je nastala, kao i puno dobre glazbe, u njihovom obiteljskom studiju LongPlay u Sarajevu.
Opisujući ovu pjesmu Maya je vrlo jednostavno opisala ovu romantičnu melodiju: „Dodirujući tipke klavira meke poput najfinijeg pamuka suptilno su oslikani najljepši ljudski dodiri, milovanja.“

Album „Krive riječi“ Maya je objavila prošle godine za Aquarius Records. Vjerujemo da ste Mayu upamtili ili po nastupu na Eurosongu 2012. godine ili po njezinom humanitarnom radu. Naime, početkom ove godine Mayi je na prijemu kod predsjednika RH, dr. Ive Josipovića uručeno europsko priznanje „Biser mudrosti“ kao autorici humanitarne pjesme “Moj je život moja pjesma”. Pjesma je nastala za potrebe kampanje koja ima za cilj podizanje svijesti javnosti o zaštiti i prevenciji žena od raka na grliću materice.

najčitanije