Zeleno za odbojku

imp

261020211635289907.jpeg

Na Ljetnoj školi odbojke koju je u subotu, 19.srpnja na Kupalištu Zibel otrganizirao OK Sisak sudjelovalo je 35-ero djece (15 djevojčica i 20 dječaka) u dobi od 7 do 15 godina.
Nakon upoznavanja sa pravilima i tehnikom igranja odbojke sudionici ljetne škole prošli su i kroz radionicu „Stop nasilju“ koja se bazirala na dijalogu i sportskom navijanju. Koliko su važni zdravlje, pravilna prehrana i dobre navike za zdravlje sportaša naučili su kroz radionicu Sportom do zdravlja.

Na kraju zanimljivog odbojkaškog dana kroz turnir su pokazali što su naučili. Nakon odigrane finalne utakmice,uslijedila je završnica Ljetne škole odbojke u kojoj su sva djeca za sudjelovanje primila priznanja. Diplome su dodijeljene ekipama koje su osvojile prva tri mjesta na odigranom turniru. Pobjednička ekipa dobila je „luftmadrace“, dok su druge dvije ekipe dobile simbolične nagrade – balone i privjeske.

„Vesela i zadovoljna dječja lica u završnici druženja, dokaz su zanimljivog i kvalitetno ponuđenog sadržaja, a cjelodnevni boravak u prirodi je zasigurno najbolji način kako djecu vratiti na igrališta. Uprava kluba, igračice i igrači vjeruju kako će ovaj projekt zaživjeti i slijedeće godine.“ – rekla nam je Diana Balenović član uprave OK Sisak.

najčitanije