Završen program Sportski praznici

mradenovic

251020211635198104.jpeg

Završen je projekt Sportski praznici. Riječ je o novom projektu koji je provodio Hrvatski školski sportski savez u suradnji sa županijskim školskim sportskim savezima i uz potporu Ministarstva turizma i sporta. Cilj projekta bio je uključivanje što većeg broja osnovnoškolaca u organizirani oblik tjelesne aktivnosti.

U Sisačko-moslavačkoj županiji sudjelovalo je oko 900 učenika iz 13 osnovnih škola uz stručno vodstvo, puno ljubavi i truda 12 voditelja koji su na novi način približili sport djeci. Kreirane su nove igrice, stečene nove vještine i provedeno puno kvalitetnih i aktivnih sati u društvu prijatelja.

Školski sportski savez SMŽ svaki je dan bio u kontaktu sa svim voditeljima i školama, organizirana je prehrana za sve sudionike i prijevoz tamo gdje je to bilo potrebno.

“Hvala svima koji su bili dio ovog predivnog projekta. Hvala djeci, roditeljima i ponajviše našim marljivim, radišnim i divnim nastavnicima tjelesne i zdravstvene kulture, kineziolozima” riječi su glavnog tajnika HŠSS Ivana Dujića.

HŠSS je najavio nastavak provedbe projekta s još više škola i većim brojem sudionika.

Foto: Školski sportski savez SMŽ

najčitanije