Vikend na bazenu donosi vaterpolo turnir

nn

261020211635249105.jpeg

Tijekom vikenda, 16. i 17. prosinca, u Sisku će boraviti mlade vaterpolske nade iz pet domaćih klubova i jednog iz BiH. Svi oni sudjelovat će na tradicionalnom Božićnom turniru koji već sedmu godinu okuplja najveći broj sudionika u završnom turniru za mlađe kategorije u Hrvatskoj.

Osim naših vaterpolista, na turnuru će biti ekipe iz Zagreba, Osijeka, Varaždina, Malog Lošinja i VK Dabar iz Sarajeva, a ovogodišnji turnir okuplja vaterpoliste od 2003. godišta i mlađe.

Otvorenje turnira je sutra u prijepodnevnim satima, a turnir će trajati do nedjelje u podne za kada je planirano zatvaranje turnira uz dodjele nagrada i priznanja najuspješnijim ekipama i pojedincima.

Svi vi koje zanima vaterpolo, pozvani ste doći i bodriti sisačku ekipu, a ukoliko ste si za ovaj vikend isplanirali plivanje, ne brinite, vateropolo turnir vam neće pokvariti planove.

“Bazen će biti raditi normalno za građanstvo. Turnir će biti održan na pola velikog bazena, tako da će druga polovica velikog i mali bazen biti slobodni za građanstvo”, rekao je Dejan Rukljač, zamjenik ravnatelja Športsko-rekreacijskog centra Sisak.

najčitanije