Veterani KK Sisak prvi na turniru u Alassiu

imp

Veterani Kk Sisak 1

Veterani KK Sisak po deseti put nastupili su na međunarodnom veteranskom košarkaškom turniru u talijanskom gradu Alassio gdje su u kategoriji +55 osvojili 1. mjesto.
Ostvarili su 4 pobjede u isto toliko utakmica protiv ekipa iz Belgije, Danske i Irske, a u napetoj utakmici koja je odlučivala o pobjedniku poražena je ekipa domaćina koji su na početku zadnje četvrtine vodili 33:27 da bi do kraja Siščani napravili seriju od 14 poena zaredom i pobjedom rezultatom 41:33 i zasluženo po drugi put osvajaju pobjednički pehar.

Rezultati:
Sisak – Belgian Masters 65:30
Sisak – Bakken BeersAarhus 81:42
Sisak – Ireland 55 60:31
Sisak – Liquid Old Boys Alassio 41:33

 

Boje Siska na veteranskom košarkaškom turniru branili su Davor Adamović, Davor Medur, Darko Marić, Dean Žaja, Boris Gulan, Mladen Štajdohar, Mario Janković, Slobodan Šimić, Dinko Bokulić i Siniša Ivšić.

 

Ekipa veterana KK Sisak već tradicionalno nastupa na ovom turniru pa ih je povodom desetog, jubilarnog, sudjelovanja u goste primio gradonačelnik grada Alassia, gosp. Marco Melgrati koji im je tim povodom uručio prigodnu plaketu.
Gosp. Melgratiu predani su pokloni grada Siska koje su nam za ovu priliku ustupili Miroslav Arbutina-Arbe i Turistička zajednica grada Siska kojima od srca zahvaljujemo.

„Zahvaljujemo se domaćinima na još jednom lijepo organiziranom veteranskom turniru i druženju s veteranima iz preko 15 zemalja Europe i svijeta, a posebno se zahvaljujemo našim obiteljima, prijateljima i košarkaškim zaljubljenicima na podršci.“, poručuje ekipa veterana KK Sisak.

 

 

Foto – Siniša Ivšić

najčitanije