Veliki korak rukometaša prema plasmanu u drugu ligu

mradenovic

261020211635236606.jpeg

U sklopu 19. kola 3.HRL središte, u derbiju sezone, sisački rukometaši su na gostovanju pobijedili prvog pratitelja, momčad RK Libra Tehničara, rezultatom 27:23. Ovom pobjedom je prednost sisačkih rukometaša nad pratnjom povećana na 7 bodova te su seniori RK Sisak napravili veliki korak prema plasmanu u drugu ligu.
Bila je ovo najbolje odigrana utakmica sisačkih rukometaša ove sezone. Odličan je na golu bio Novinc, veliki doprinos u obrani dali su Domitrović, Komljenović i Jurković, koji je pritom postigao i 5 pogodaka, a nepogrešiv s krila bio je Malin sa 6 pogodaka. Možda i najbolju predstavu ove sezone, u napadačkom i obrambenom dijelu, prikazao je Matteo Ražić sa 8 pogodaka.
Nakon 19 odigranih utakmica Siščani s 36 bodova drže 1. mjesto uz 7 bodova više od prvog pratitelja, momčadi Libra Tehničara te su i dalje jedina neporažena momčad lige.
Siščani u sklopu 20. kola u Brezovici dočekuju PPD Zagreb III, trećeplasiranu momčad lige. Utakmica će se odigrati u četvrtak 21. veljače 2019. s početkom u 18.30 sati! Dobra forma Siščana je odlična pozivnica da u što većem broju u četvrtak dođete u Brezovicu i podržite Siščane u novoj borbi i potvrdu prvog mjesta protiv najtrofejnije momčadi hrvatskog rukometa PPD Zagreba III.

najčitanije