Upišite se: Curling klub Sisak formira juniorsku ekipu

mradenovic

261020211635209712.jpeg

Proteklog vikenda održana je završnica 15. prvenstva Hrvatske u curlingu. Među najbolja četiri kluba našla se i ekipa Siska, koja je ovog puta zauzela četvrto mjesto. U polufinalnoj utakmici izgubili su od ekipe CK Vis, dok je u utakmici za treće mjesto, CC Zagreb pobjedom osigurao treće mjesto, a našoj ekipi ustupio drvenu medalju.

U konačnom poretku ekipa Sisak 2 nalazi se na 4. mjestu, dok je ekipa Sisak 1 zauzela 5. mjesto. Ekipa Sisak 2 nadmašila je sva očekivanja s obzirom na to da su prvi put igrali u ovom sastavu i da je veći dio igrača prve curling korake napravio na sisačkom ledu.

„Ta činjenica nam je dodatni motiv za budućnost, a nadamo se i dobar poziv svima vama koji ste željeli probati curling da nam se pridružite. Cilj je i dalje unaprjeđenje postojećih ekipa, ali isto tako želimo popularizirati curling i privući nove ljude.
Kao i uvijek, svi ste pozvani da dođete na probni trening, ali ovaj put poseban poziv upućujemo mlađim generacijama. Želja nam je oformiti juniorske ekipe, tako da pozivamo sve zainteresirane dječake i djevojčice između 13 i 20 godina da nam se pridruže na treninzima. Curling ekipa sastoji se od četiri igrača i jedne rezerve, tako da bi bilo super ako ste složna ekipa da dođete zajedno, ali i ako dođete sami, ne brinite, curling je sport u kojem se stvara puno novih poznanstva i prijateljstva“, poručuju iz Curling kluba Sisak.

Treninzi se održavaju u Ledenoj dvorani petkom od 20:15 do 22 i nedjeljom od 13:00 do 15:00.

foto: Facebook stranica Curling klub Sisak

najčitanije