U Petrinji održan dvodnevni plesni kamp

nn

261020211635258245.jpeg

U organizaciji Plesnog kluba „Petrinia“ u Petrinji je održan dvodnevni plesni kamp na kojem je sudjelovalo 40-ak plesnih parova.
„Imamo veliki broj parova i veliku potporu roditelja i kao klub uspjeli smo napraviti da sada imamo svoje podružnice i u drugim mjestima, tako da radimo u Zagrebu, Splitu i izvan Hrvatske. Sada smo doveli 40-ak parova i to iz Italije, Rusije, Ukrajine, Slovenije, Bosne i Hercegovine, a naravno najviše je parova iz Hrvatske, s tim da su tu svi naši parovi iz kluba, ali i drugih klubova koji s nama surađuju. Od trenera i učitelja došla su vrhunska imena, također iz Italije, Rusije, Ukrajine, Slovenije, a njihova kvaliteta dovoljno govori da su neki u svojoj karijeri uspjeli postati predsjednici ili potpredsjednici svojih saveza, a velika nam je bila čast ugostiti člana Upravnog odbora Ruske federacije i za kojeg znamo koliki je,“ rekao je Matija Novosel, trener u petrinjskom klubu, dodavši i da se u kampu radilo od jutra do noći.
“Najprije je bio latino aerobik da se ljudi zagriju, nakon toga održane su različite lekcije jednog od predavača, a za vrijeme toga održavana je i pojedinačna poduka. Na kraju je održano nešto što mi zovemo isplesavanje, a to je simulacija natjecanja i bilo je vrlo impresivno, jer su bili parovi koji su polufinalisti i finalisti svijeta. Poanta je ipak da razmijenimo iskustva i budemo još bolji, a konkurencija je pozitivna i svi nakon ovakvog kampa izađu bolji i jači.“

Fotografija: Portal 53

najčitanije