Sisački rukometaši imaju novog sponzora

imp

Rukomet

Rukometni klub Sisak ima novog sponzora.

 

Kako su priopćili riječ je o tvornici TŽV Gredelj  poznatim proizvođačem vagona i ostalih željezničkih vozila.

 

Rukomet se u Sisku igra preko 70 godina, a o dugoj tradiciji i popularnosti svjedoči uvijek ispunjena sisačka dvorana Brezovica. U proteklih 10 godina ostvareni su respektabilni rezultati na svim razinama natjecanja. U tom razdoblju seniorska je ekipa od najnižeg ranga napredovala tri stupnja natjecanja, a sada se natječe u 1. Hrvatskoj rukometnoj ligi Sjever i sastavljena je velikom većinom od domaćih igrača. U jesenskom dijelu natjecateljske sezone 2023. / 2024. godine seniorska ekipa zauzela je 4. mjesto te ima realne izglede za plasman u najelitnije natjecanje Hrvatskog rukometnog saveza.

Podmladak Rukometnog kluba Sisak okuplja veliki broj djece te u navedenom razdoblju također ostvaruje odlične rezultate. U rad Rukometnog kluba Sisak, kroz razne selekcije, od mini rukometa do seniora uključeno je stotinjak mladih rukometaša o kojima se brinu i treniraju ih licencirani treneri Hrvatskog rukometnog saveza. Osvajane su medalje na državnim natjecanjima, a klub je stvorio sedam mladih reprezentativaca te trenutno ima 6 natjecateljskih ekipa.

Sve gore navedene rezultate, zajedništvo, entuzijazam i timski rad prepoznali su iz tvrtke TŽV Gredelj d.o.o. te su odlučili sponzorskom podrškom nagraditi trud i rad Rukometnog kluba Sisak te mu omogućiti da uz još bolje uvjete i kvalitetniji rad, nastavi ostvarivati svoje ciljeve.
Ovaj Ugovor o sponzorstvu je veliki vjetar u leđa sisačkom rukometnom klubu u ostvarivanju zadanih ciljeva te velika pomoć u daljnjem razvoju.“, stoji u priopćenju RK Sisak.

 

 

najčitanije