Triatlon klub Sisak upisuje nove članove

mradenovic

251020211635196891.jpeg

Triatlon klub Sisak poziva sve zainteresirane da se upišu i pridruže na treninzima. Klub trenutno broji dvadesetak članova. „Mnogi koji žele probati triatlon smatraju da je to jako težak sport, međutim, triatlon nije bauk. Uz pravilan trening, uz trud i rad postižu se rezultati. Trend rasta triatlona u svijetu je takav da je u zadnjih 10 godina jedan od najbrže rastućih sportova, pa vjerujem da će tako biti i u Hrvatskoj. Naše članstvo je prilično raznoliko. Neki od naših članova godinama su se bavili svojim matičnim sportovima pa se okrenuli triatlonu. Imamo i osobe koje su se u zrelijoj dobi odlučili baviti triatlonom“, rekao je trener Vladimir Žic te pojašnjava da se na treninzima obično pliva dva ili tri puta tjedno, bicikl se vozi jednom ili dvaput i trči se dva ili tri puta tjedno, a nekada su ti treninzi i povezani.

Osim toga, Triatlon klub Sisak pokrenuo je u rujnu i školu trčanja. U školu se uključilo tridesetak polaznika, a cilj je oformiti još jednu takvu grupu.

„Vidjeli smo kroz primjere u raznim gradovima u Hrvatskoj da je to jedna aktivnost kroz koju je najlakše privući velik broj ljudi. Nadam se da ćemo što više ljudi zainteresirati za trčanje, a onda kroz školu trčanja i kroz pravilno učenje trčanja, možda nekoga zainteresiramo i za triatlon. S druge strane, imamo dosta polaznika koji su roditelji, možda zainteresiramo i njihovu djecu. Kroz školu trčanja ćemo prezentirati i triatlon“, pojasnio je trener Žic.

Za info i upis javite se na triatlonklubsisak@gmail.com ili na 091 528 5166, a za školu trčanja možete se prijaviti i na poveznici.

najčitanije