Tri medalje za sisačke plivače na kadetskom Grand Prixu

Pksj

Na Bazenskom kompleksu Svetice u Zagrebu 15. -16. travnja održano je plivačko natjecanje 18. Festival plivanja – HPS Kadetski Grand Prix u organizaciji PK Dubrava.

Na natjecanju je nastupilo 284 natjecatelja iz 22 plivačka kluba iz Hrvatske i Slovenije.

Za PK Sisak Janaf nastupilo je 20 plivačica i plivača : Luka Trkulja, Izabela Gulan, Eva Mia Franić, Irma Petrović, Lu Barbić, Sara Balen, Tonka Bartolović, Tia Mraković, Elena Bilušić, Lucija Dolenac, Ema Skender, Andrea Šapina, Nina Horžić, Petra Pakasin, Leo Jurišić, Mihael Petrović, Mihael Penezić, Arian Granovljević, Ante Rožanković, Tim Klišanić.

 

Osim borbe za medalje, plivačice i plivači u svaku utrku ulaze i sa željom za isplivavanjem kvalifikacijskih normi za Prvenstvo Hrvatske, koje se održava u srpnju u Zagrebu. Sisački plivači u Sisak su se vratili sa 3 osvojene medalje. Eva Mia Franić osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju u disciplini 200m leptir. Izabela Gulan osvojila je srebrnu medalju u disciplini 200m slobodno i brončanu medalju u disciplini 200m leđno. Ukupno je isplivano 12 kvalifikacijskih normi za Prvenstvo Hrvatske.

najčitanije