Top Stepu pripala tri naslova prvaka KUP-a RH, Fajferić i Ožegović uspješni na Europskom U21

Top Step Vž

Trofej grada Varaždina, bodovni turnir i KUP RH u sportskim standardnim i latinsko-američkim plesovima, održan je u subotu i nedjelju 21. i 22.10. u sportskoj dvorani Graberje.

 

Prvi dan na bodovnom dijelu natjecanja Ivor Kerep i Nika Karuza osvojili su 1.mjesto u ST plesovima i 2. mjesto u LA plesovima u kategoriji starija mladež B. Lucija Folnović osvojila je dva 2. mjesta u kat. solo starija mladež D2.

Tekst se nastavlja nakon oglasa

Mega 300 X 250

 

 

Drugi dan u večernjem dijelu natjecanja na KUP-u RH Tin Kral i Gabrijela Šustić u kategoriji mladež, pobijedili su u ST plesovima, dok u LA plesovima bili srebrni. Mak Flatz i Marija Zubak u istoj kategoriji u ST i LA plesovima osvojili su brončane medalje.

 

U starijoj mladeži pobjednici KUP-a u LA plesovima su Matija Marković i Kristina Pavošević, koji su u ST bili brončani. U istoj kategoriji Ivor Kerep i Nika Karuza osvojili su 4. mjesto u ST i 5. mjesto u LA plesovima.

 

Ivan Valeri Zahairev Aguilar i Magdalena Vidas u kategoriji odraslih pobijedili su u ST plesovima, dok su srebrni bili u LA.

 

Na Europskom su prvenstvu u Poljskoj, Elblag, Hrvatsku predstavljali Dorian Fajferić i Ana Ožegović u kategoriji U21, standardni plesovi, plasirajući se na 35. mjesto! Čestitamo!

 

Sljedeća dva vikenda RH predstavljaju Tin Kral i Gabrijela Šustić na Svjetskom LA u Vagosu, Portugal, i Svjetskom ST u Sibiu, Rumunjska.

 

najčitanije