Top Step osvojio čak pet prvih mjesta na kupu Hrvatske

Top Step

Na prvom kupu Hrvatske koji je održan 4. ožujka 2023. godine u Ivancu ŠPK „Top Step“ ima čak  5 prvaka! Tin Kral i Gabrijela Šustić pobjednici su kategoriji mladeži u obje discipline ST i LA.

 

Matija Marković i Kristina Pavošević najbolji su bili u LA plesovima u kategoriji starija mladež. Ivan Valeri Zahairev Aguilar i Magdalena Vidas na najvišem su postolju bili u LA plesovima u kategoriji odrasli. Na pobjedničkom postolju su i Dan Hude i Zara Ivičinec u ST u starijoj mladeži, u LA su osvojili drugo mjesto.

 

Izvrsni su bili i Dorian Fajferić i Ana Ožegović  koji su postali doprvaci u ST i osvojili 3. mjesto u LA plesovima. Fran Jakopanec i Lara Vuković postali su doprvaci u ST plesovima u kategoriji odraslih, a u LA su osvojili 5. mjesto.

 

Brončano su odličje u LA plesovima u kategoriji odraslih osvojili i Filip Franić i Nika Ivičinec te Mak Flatz i Marija Zubak u ST plesovima, dok su u LA 4.

 

U najjačoj konkurenciji starije mladeži Ivor Kerep i Klara Autischer osvojili su 4. mjesto i LA i u ST plesovima. Marko Perić Špehar i Eva Ljubešić i istim su kategorijama osvojili 6. mjesto

 

Na Bodovnom dijelu natjecanja mali tim, mlađi osnovci,  TOP LITLLE GIRLS osvojile su zlato u ST i zlato u LA koreografiji! Luna Bušić je u kategoriji mlađi osnovci  osvojila3. mjesto solo ST D1 i 5. mjesto LA D1. Nika Kardaš, mlađi osnovci, osvojila je 3. mjesto solo ST D2 i 3. mjesto solo LA D2. Tara Bećirević, mlađa mladež,  osvojila je 1. mjesto.solo ST B i 1. mjesto solo LA B. Patrik Išek i Petra Josić, osnovci, 2. mjesto LA D1 i 2. mjesto ST D1.  Gabriel Šimek i Barbara Gerić, mlađa mladež, osvojili su 3. mjesto ST D1 i3. mjesto LA D1. Mak Flatz i Marija Zubak, mladež,  2. u ST C i  1. mjesto LA C. Marko Perić Špehar i Eva Ljubešić, mlađa mladež, 5. ST C i 6. LA C

 

Sisački Top Step bit će domaćin Prvenstvu Hrvatske u LA plesovima koje će se održati u GDS Zeleni brijeg 12. ožujka.

najčitanije