Top Step Girls zlatne

imp

Dva tjedna prije Memorijalnog turnira Domagoj Nedug što nas očekuje u Sisku 22.10., plesači ŠPK-a TOP STEP plesali su u Varaždinu
Na bodovnom turniru u Varaždinu, pod nazivom Mobilisis trofej grada Varaždina, održanim u subotu 8. listopada, među plesačima triju država, 80 sportskih plesnih parova iz 23 kluba, naši su plesači i plesačice ostvarili sljedeće rezultate
U pojedinačnom natjecanju od 16 djevojčica:
Nika Sikora otplesala je engleski valcer za zlato, a tango, bečki valcer i quickstep za srebro. Fani Svilikos engleski valcer za srebro, a tango, bečki valcer, quickstep za zlato. Elena Čačić bečki valcer za broncu, a engleski, tango i quickstep za srebro. Valentina Josić i Ena Štimac Kušan sve ST plesove za srebro.
U latinsko-američkim plesovima:
Nika Sikora zlato je osvojili u sambi, paso dobleu i jiveu, a srebro u cha-chi i rumbi. Fani Svilikos je bila zlatna u svih pet plesova. Ena Štimac Kušan je bila srebrna u sambi i pasu, a u ostalim plesovima zlatna. Elena Čačić je brončana u rumbi i u ostalim plesovima srebrna, dok je Valentina Josić bila srebrna u svih pet plesova.
U natjecanju grupa grupa Top Girls osvojila je zlato.
Sportski plesni parovi ostvarili su sljedeće rezultate:
U kategoriji mlađih osnovaca, Dominik Terzić i Eva Šprišić, osvojili su broncu u ST i srebro u LA plesovima i time obilježili prelazak u D3 kategoriju. U kategoriji osnovaca, Damjan Benko i Marta Šprišić, osvojili su dvije brončane medalje i doplesali do C kategorije latinsko-američkih plesova. U kategoriji mlađe mladeži, Luka Kovačević i Laura Terzić, osvojili su srebro u ST plesovima i broncu u LA plesovima. Dorian Fajferić i Nika Ivičinec također su u kategoriji mlađe mladeži, ali u svih 10 plesova, osvojili srebro u ST plesovima i srebro u LA plesovima. U kategoriji mladeži, Luka Tominac i Noa Milković, osvojili su broncu u ST plesovima dok su u LA plesovima zauzeli 4. mjesto.

najčitanije