Tigrići potvrdili svoje mjesto među najboljima

kh

261020211635234184.jpeg

Na karate natjecanju, 20. Memorijalnom kupu, članovi kluba Tigar iz Siska osvojili mnoštvo medalja i priuštili radost svojim trenerima i rodbini. 

U subotu, 11.svibnja u športskoj dvorani Pešćenica u Zagrebu održan je 20. Memorijalni karate kup na kojem je nastupalo 360 natjecatelja iz 46 klubova. Za sisački karate klub Tigar nastupali su natjecatelji u katama i borbama.
Fran Crnolatac natjecao se u kategoriji cicibana gdje je osvojio brončanu medalju.

Lana Flekač, Karla Golomboš i Paula Kovačević natjecale su se u kategoriji mlađih učenica. Karla je izgubivši u polufinalnom meču ostvarila borbu za broncu, koja joj je ovoga puta izmakla. Paula Kovačević je također ostvarila borbu za broncu, iako joj je ovog puta zastavica nedostajala za pobjedu. Lana Flekač uvjerljivim se pobjedama probila do samog finala, gdje tankom razlikom ipak gubi i osvaja veliko drugo mjesto. Karla Golomboš natjecala se i u kategoriji mlađih učenica do 32 kilograma te je osvojila brončanu medalju.

David Makar, natjecao se u kategoriji mlađih učenika. Osvojio je brončanu medalju. Okušao se i u starijoj kategoriji učenika, a tu mu je bronca izmakla za jednu zastavicu.

U kategoriji učenica open natjecala se Vanja Šabić. Fantastičnim izvedbama došla je do samog finalnog meča u kojem tijesnom razlikom gubi i osvaja srebrnu medalju. U kategoriji učenice “B” natjecale su se Lara Pahić i Nela Smiljanić. Obje su pokorile svoju konkurenciju te su se susrele u finalu. U završnom meču Nela pobjeđuje svoju klupsku kolegicu rezultatom 4:1.

Dora Kirin natjecala se u kategoriji mlađih kadetkinja. Hrabro je odradila svaku izvedbu te osvojila odlično treće mjesto.

Andrei Dolić, Tin Banović, Natko Ćuk Cavrić, David Dužić, Bartol Kovačević, Roza Jelčić, Sara Stojaković i Lucija Ferčić imali su drugo natjecanje u karijeri, a odradili su ga kao mali profesionalci. Andrei Dolić i Bartol Kovačević u kategoriji cicibana iznad 26 kilograma osvojili su brončane medalje. David Dužić i Natko Ćuk Cavrić u kategoriji ispod 26 kilograma osvojili su bronce. Tin Banović ovoga puta nije uspio osvojiti medalju, ali svakako treba pohvaliti hrabre borbe ovog šestogodišnjaka. Roza Jelčić u kategoriji cicibanki iznad 24 kilograma osvojila je izvrsno drugo mjesto. Sara Stojaković i Lucija Ferčić natjecale su se u kategoriji cicibanki do 24 kilograma. Lucija je osvojila sjajno drugo mjesto, a Sara veliko treće mjesto.

Marta Rožanković hrabro se borila u kategoriji mlađih učenica iznad 38 kilograma gdje je osvojila izvrsno drugo mjesto.

Korina Klarić natjecala se u kategoriji učenica do 40 kilograma. Pomela je svu konkurenciju, zastala u samom finalu, te osvojila srebro.

Lovro Vujić natjecao se u kategoriji mlađih kadeta do 52 kilograma, gdje ovoga puta nije uspio uzeti odličje.

Lana Golomboš natjecala se u kategoriji mlađih kadetkinja iznad 55 kilograma i osvojila je sjajno drugo mjesto.

Roko Dumbović zablistao je srebrnim sjajem u kategoriji kadeta do 52 kilograma.

Nikolina Golomboš je u kategoriji kadetkinja iznad 54 kilograma osvojila srebrnu medalju.

Ema Kardaš izvrsnim je borbama stigla do same završnice. U finalu Kardaš gubi te osvaja srebrnu medalju.

– Tigrići su još jednom postignutim rezultatima pokazali da im je mjesto među najboljima. – zadovoljni su treneri, Iva Dužić i Igor Lovreković, ujedno i ponosni na sve koji su pridonijeli ovim najnovijim uspjesima.

najčitanije