Svjetska bronca za Klaru Prpić

kh

261020211635240951.jpeg

Sjajan rezultat kickboxerica sisačkog kluba “Croatia” ostvarila je u talijanskom Jesolu na Svjetskom prvenstvu u kickboxingu za kadete i juniore.

Klara Prpić je aktualna dvostruka prvakinja Hrvatske u kadetskoj kategoriji, te višestruka osvajačica međunarodnih kickboxing turnira. Na osnovu svih tih rezultata višegodišnja članica KBK “Croatia” Sisak izborila je mjesto u sastavu kickboxing reprezentacije Hrvatske i u potpunosti opravdala poziv selektora, osvojivši sjajno treće mjesto na Svjetskom prvenstvu kojemu je prisustvovalo čak 2.303 natjecatelja iz 64 države.
Prpić u akciji
Svjetska smotra u kategorijama kadeta i juniora održana je od 16. do 22. rujna u lijepom turističkom mjestu kraj Venecije, Jesolu, gdje je starija kadetkinja Klara Prpić u sastavu reprezentacije Hrvatske nastupila u disciplini kick-light do 65 kg.
Reprezentacija Hrvatske je osvojila osmo mjesto u ukupnom plasmanu po osvojenim medaljama, što također predstavlja veliki uspjeh obzirom na snagu i brojnost konkurencije.
Prpić Klara sa trenerima
– Kontinuirani, višegodišnji vrijedni rad, kao i naporne ljetne pripreme vođene iskusnim glavnim trenerom Sašom Smiljanićom i trenerom Josipom Perkovićem, dali su svoj rezultat. Klarino osvajanje brončane medalje na Svjetskom prvenstvu potvrđuje njen veliki potencijal ali i obvezuje da u daljnjoj karijeri nastavi s napornim radom. – priopćili su iz Kicboxing kluba “Croatia” Sisak.

najčitanije