Sudjelujte u nagradnoj igri ŠRC 2019

nn

261020211635237939.png

Športsko rekreacijski centar Sisak će nekome dodatno uljepšati početak sljedeće godine. Naime, ŠRC Sisak je organizirao nagradnu igru “Šrc 2019” u kojoj imate priliku osvojiti dva poklon paketa po izboru (osim Biznis paketa).

Za sudjelovanje u nagradnoj igri ŠRC-a potrebno je pronaći razglednicu na jednom od objekata ŠRC-a. Nakon pronalaska čestitke, vaš zadatak je slikati se na jedinstven način s čestitkom i objaviti to na svom Facebook profilu. Uz objavu fotografije potrebno je još: označiti lokaciju objekta na kojoj je fotografija napravljena i razglednica pronađena, staviti kreativan opis i uz opis hashtagove: #VaŠrc #ŠRCpoklonpaket2019.

Nagradna igra traje do 14. siječnja 2019. godine u svim ŠRC objektima na području grada Sisak, a objava dobitnika održat će 15.1.2019. na službenoj stranici i društvenim mrežama ŠRC-a. Dobitnik će biti izvučen putem odabira fotografije s najviše klikova „Sviđa mi se“/“Like“, dok će drugu fotografiju birati djelatnici ŠRC-a. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.

najčitanije