Streljaštvo: Odlični rezultati u predsezoni

Tea, Zoja, Siniša 1. Mjesto Ekipno Vrbovec

Streljački klub “HVIDR-a SISAK” za vikend je sa sedam predstavnika sudjelovao na turniru u Vrbovcu.

 

„Iako treninzi počinju tek 5. rujna uspjeli smo okupiti sedmero članova koji su se bili spremni boriti s visokom temperaturom i protivnicima iz pet klubova. Uspjeli smo sastaviti odličnu ekipu i to se pokazalo kao kombinacija koju protivnici nisu mogli dostići“, kažu u klubu.

 

U ekipi su gađali kadetska državna prvakinja Zoja Šaban, juniorska državna prvakinja Tea Ilijević te prvak u kategoriji osoba s invaliditetom Siniša Lovrenović. Popeli su se na pobjedničko ekipno postolje, najviše zahvaljujući nevjerojatnom rezultatu  Zoje Šaban koja je pogodila 194 kruga, novi osobni rekord. Šaban je pobjedu odnijela i u pojedinačnoj konkurenciji.

 

Zoja Šaban postavila je novi osobni rekord.

U ženskoj konkurenciji  gađala je i  Tea Ilijević i sa jednom velikom greškom osvojila tek 5. mjesto s pogođena 184 kruga, a gađala je i Franka Šaban koja je sa 178 krugova osvojila 8. mjesto.

 

U muškoj konkurenciji pobijedio je Tihomir Ilijević sa 184 kruga, Siniša Lovrenović je bio 3. sa 183 kruga. Uz iskusne natjecatelje gađali su i Marko Dragosavac koji je sa 179 krugova zauzeo 6. mjesto i Leo Tkalčec koji je sa 167 krugova jedanaesti.

 

„Odličan početak sezone nam budi nadu da će sisačko streljaštvo ostati na renomeu koji je steklo u proteklih 25 godina“, zaključuju u klubu.

najčitanije