Streljači sisačke HVIDR-e u Zagrebu i Varaždinu

ibb

U subotu, 02. prosinca u Zagrebu je održan 41. Trofej Mladost, međunarodni turnir koji je okupio trenutnu kremu streljaštva. Između ostalih, nastupio je tu i posljednji pobjednik Svjetskog KUP-a, Mađar Ištvan Peni kao i svi hrvatski reprezentativci. U iznimno jakoj konkurenciji, nastupila su i dva člana sisačkog streljačkog kluba “HVIDR-a SISAK”: iskusni Tihomir Ilijević i Tomislav Perak koji skuplja iskustva za predstojeća natjecanja. Perak pretendira na ulazak u reprezentaciju gluhih, pa su mu ovakva natjecanja iznimno važna. Rezultatski bolji je bio Ilijević, koji je s 591,4 krugom zauzeo 46. mjesto. Perak je pogodio  570,6 krugova što je bilo dovoljno za 53. mjesto.

41_Trofej mladosti

U nedjelju, 03. prosinca održan je tradicionalni turnir Svetog Nikole u Varaždinu, prestižni Turnir za kategoriju kadeta i kadetkinja na kojem se okupljaju natjecatelji iz cijele Hrvatske.
Sisačke djevojke u sastavu Mirta Ilijević, Tea Ilijević i Sara Vuković osvojile su odlično drugo mjesto ekipno. Najbolja je bila Mirta sa 184 kruga, Tea je pogodila 178 krugova, dok je Sara u svom prvom nastupu pogodila odličnih 162 kruga. Ekipnih 524 kruga bilo je dovoljno za odličan rezultat.

Muška ekipa je također imala jednog debitanta: Fran Krznarić je uz svoje prvo natjecanje osvojio i posebnu nagradu za najmlađeg natjecatelja. U natjecanju je pogodio 136 krugova. Tin Vujić je pogodio 172 kruga, a Jakov Ivičinec 166 krugova. Ekipnih 474 kruga bila su dovoljna za 10. mjesto.

najčitanije