ŠSK "HVIDR-a SISAK" zlatna, ILIJEVIĆ obranio naslov prvaka

imp

Veterani Zračna Puška, Prvaci 10.09.2022. Zagreb

Strelište Vrapčanski potok u Zagrebu bio je u subotu, 10.rujna, domaćin Prvenstva Hrvatske u kategoriji veterana.

 

Sisački klub po prvi puta imao je ekipu u disciplini malokalibarska puška 50 m ležeći. U svom debitantskom nastupu, ekipa u sastavu Gjorgji Arsoski, Siniša Lovrenović i Tihomir Ilijević zauzela je 4. mjesto u konkurenciji 10 ekipa, a Arsoski je osvojio broncu.

U disciplini zračne puške opravdali su status favorita te se ekipa u sastavu Gjorgji Arsoski, Siniša Lovrenović i Tihomir Ilijević popela na pobjedničko postolje i ponijela titulu državnog prvaka. U pojedinačnin nastupima Ilijević je obranio naslov pobjednika sa 178 krugova, Lovrenović je sa 172 kruga osvojio srebrnu medalju, a Arsoski sa 163 kruga zauzeo 9. mjesto. Pojedinačno je gađao i Željko Orlić koji je sa 145 krugova zauzeo 23 mjesto.

„Ovime je klub završio sezonu sa četiri prvaka države što je vjerojatno najbolja sezona u 25. godišnjoj povijesti kluba. ZOJA ŠABAN kadetska prvakinja, TEA ILIJEVIĆ juniorska prvakinja, SINIŠA LOVRENOVIĆ prvak osoba s invaliditetom kategorija SH0 i TIHOMIR ILIJEVIĆ veteranski prvak. Uz naslove, osvojeno je koš tri naslova viceprvaka i jedna bronca na PH. Svakako pohvalno.“, poručuje trener streljaštva Tihomir Ilijević.

 

 

 

Foto – Tihomir ILijević

najčitanije