Sportski pregled subote, 21. rujna 2019.

kh

Mali sisački hokejaši dokazali veliko znanje, nogometaši Segeste pobijedili u županijskom derbiju, a nogometašice galdovačkog Frankopana izgubile od favoriziranih gošći iz Maksimira.

KHL Sisak je tijekom subote, 21. rujna u Ledenoj dvorani Zibel organizirao turnir za najmlađe selekcije (U8 i U10). Turnir djece do 8 godina suvereno su, uz primjereno ponašanje i dominaciju na ledu, osvojili hokejaši KHL Sisak 1. Postigli su uvjerljive pobjede nad ekipama zagrebačke Mladosti (4:1), Siska 2 (3:1), Zagreba (3:1) i Medveščaka (6:2).

Segesta je u svim segmentima nogometne igre uvjerljivo nadvisila goste iz Kutine i u županijskom derbiju uvjerljivo pobijedila Moslavinu 3:0. Golove su postigli Alapić, Sertić i Handanović, a s novim bodovima crveno-bijeli su zadržali mjesto među vodećim ekipama 4. NL Središte.

Ženski nogomet igrao se u Galdovu. Na stadionu Frankopana ženska selekcija tog kluba, u svojoj prvoj službenoj sezoni, ugostila je zagrebački Dinamo. Gošće respektabilnog imena opravdale su svoj renome i utakmicu pobijedile rezultatom 1:9 (1:2).

najčitanije