SKOI „Centar“ osvojio 9 medalja na PH za osobe s invaliditetom

mradenovic

251020211635198204.jpeg

Na strelištu Vrapčanski potok u Zagrebu, 17. i 18.07.2021. održano je Prvenstvo Hrvatske za osobe s invaliditetom: SKOI “CENTAR” iz Siska nastupio je sa 6 natjecatelja koji su odradili 13 mečeva u raznim disciplinama i kategorijama.
U Kategoriji SH2 gađali su Katarina Knežić i Marijan Škledar. Katarina je gađala dvije discipline, a u “svojoj” disciplini serijske zračne puške osvojila je treći naslov prvakinje hrvatske za redom. Da podsjetimo, Katarina je državna rekorderka s tom puškom. U disciplini R-4 odličnim vođenjem meča, došla je do bronce.
Marijan Škledar je gađao tri discipline, a osvojio je srebrnu medalju u SZP, broncu u R-5 dok je u R-4 bio četvrti.
U kategoriji SH-1 gađao je Drago Števinović tri discipline pištolja. Najuspješniji je bio u sport pištolju gdje je osvojio broncu, dok je u pištolju slobodnog izbora bio 4. , a na zračnom pištolju 6.
U kategoriji SH-0 gađali su Siniša Lovrenović, Marijan Nemček i Tihomir Ilijević.
Lovrenović je u disciplini SZP osvojio zlatnu medalju s odličnim rezultatom od 361 kruga što je njegov osobni rekord. U istoj disciplini Ilijević je osvojio srebrnu medalju, dok je Nemček bio peti.
Ilijević je još gađao pištoljem slobodnog izbora i zračnim pištoljem i u obje discipline osvojio zlatne medalje.
Iako se zbog Covid restrikcija nije moglo redovito trenirati, a i nedostajao je ekipi i Stjepan Sviben koji je vrhunski pištoljaš, klupski natjecatelji su osvojili 9 medalja.

najčitanije