Sisak najbolji na 11. memorijalnom veteranskom košarkaškom turniru „Ivica Tomljenović-Kompa“

Kk Sisak Veterani

Prvog dana mjeseca travnja u SD „Brezovica“ u Sisku održan je 11. po redu memorijalni veteranski košarkaški turnir „Ivica Tomljenović – Kompa“. Na turniru uz domaćina veterane KK Siska nastupili su ekipe: VKK Zagreb, Drink & Play iz Zagreba i KK Županja.

 

U prve dvije utakmice domaćini, veterani KK Siska pobijedili su VKK Zagreb rezultatom 48:26 dok su veterani iz Županje bili bolji od ekipe Drink&Play rezultatom 42:34. U utakmici za 3. mjesto između dviju zagrebačkih ekipa u neizvjesnoj završnici i nakon produžetka ekipa Drink&Play pobijedila je ekipu VKK Zagreb rezultatom 47:46 (42:42). Prvo mjesto suvereno i zasluženo osvojila je ekipa domaćina koji su pobijedili ekipu iz Županje rezultatom 53:35.

 

Također je održano i natjecanjem u pogađanju trica u kojem je najprecizniji bio i zasluženo osvojio pobjednički trofej član ekipe KK Županja, Tomislav Vidaković.

 

Za veterane KK Siska nastupili su: Marijo Lađević, Krešimir Kosina, Vlatko Čakširan, Dino Jakopinec, Darko Marić, Dinko Smolčić, Davor Adamović, Mario Janković, Krešimir Gregurić, Boris Gulan, Roman Senčar i Boris Petričević. Treneri: Siniša Ivšić, Igor Kosturin.

 

„Na kraju želimo se zahvaliti svim ekipama i našim prijateljima na učestvovanju i obilježavanju ovog tradicionalnog, jedanaestog memorijalnog veteranskog turnira. Također se zahvaljujemo donatorima i sponzorima koji su nam pomogli u organizaciji turnira: Gradu Sisku, Sisačko-moslavačkoj županiji, Gavrilović d.o.o., mesnica „Kod Baje“, Alda d.o.o., pivovara „Carlsberg“, pekara „Besa“, Caffe bar „Pinokio“, Učilište i autoškola „Klindić“, kažu u klubu.

Rezultati:

KK Sisak – VKK Zagreb 48:26

KK Županja – KK Drink˛Play 42:34

Za 3. Mjesto:

KK Drink&Play – VKK Zagreb 47:46 (42:42)

Za 1. Mjesto:

KK Sisak – KK Županja 53:35

najčitanije