Sisački "Tigrići" znaju što daju naporan rad i trud

kh

Članovi KK “Tigar” osvojili visoku poziciju na jakom međunarodnom turniru “Virovitica Open”. Pojedinačno osvojili su tri zlatne medalje, tri srebrne i četiri brončane medalje.

U subotu, 02.ožujka 2019. održan je turnir “Virovitica Open” u Virovitici na kojem je nastupalo 430 natjecatelja iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije, Mađarske, Egipta i Rumunjske. Za sisački KK “Tigar” nastupali su: Fran Crnolatac, Lana Flekač, David Makar, Tin Glavinić, Marta Rožanković, Dora Kirin, Paula Kovačević, Lara Pahić, Vanja Šabić i Andreas Glavaš, a njihovi nastupi trenericu Ivu Dužić učinili su najponosnijom u dvorani.

Fran Crnolatac nastupao je u kategoriji cicibana gdje je osvojio zlatnu medalju.
Tin Glavinić nastupao je u kategoriji mlađih učenika gdje je u žestokoj konkurenciji zauzeo treće mjesto.
David Makar natjecao se u kategoriji mlađih učenika-open gdje je osvojio treće mjesto. Makar se kasnije natjecao i u starijoj kategoriji učenika gdje je svojim izvedbama pokazao kvalitetu uzevši najsjajnije odličje.
David, Tin i Fran nastupili su i u kategoriji mlađih učenika ekipno te su osvojili visoko drugo mjesto.

Andreas Glavaš prvi puta je nastupao u kategoriji seniora, a rezultat je brončana medalja.

Lana Flekač, Paula Kovačević i Marta Rožanković nastupale su u kategoriji mlađih učenica.
Lana Flekač probila se do samog finala te osvojila srebro, dok Paula i Marta ovog puta nisu imale sportske sreće te nisu uzele odličje u pojedinačnoj konkurenciji.
Ekipno, u kategoriji učenica, Marta, Lana i Paula osvojile su srebrnu medalju.

Lara Pahić nastupala je u kategoriji učenica i tu je pomela konkurenciju do samog finala te osvojila zlato.

Dora Kirin nastupala je u kategoriji mlađih kadetkinja, a turnir je okončala osvajanjem brončane medalje.
Vanja Šabić ovog puta nije uspjela izboriti meč za odličje , ali svakako valja istaknuti kako je odradila jako dobre izvedbe.

U konačnici, sisački “Tigrići” su postignutim rezultatima izborili treće mjesto u konkurenciji od 66 klubova (osvojili su tri zlatne medalje, tri srebrne i četiri brončane medalje) te su još jednom pokazali da se naporan rad i trud isplati.

najčitanije